Avís!

Esperi 5 segons avanç de navegar per el blog, ell mateix et dirigirà a la pàgina principal de Mallol Marquès... Gràcies (només funciona a la pagina principal)

divendres, 18 de maig de 2012

La Mosca al Nas

L'ajuntament de Roses, tornava a organitzar el programa que promovia el Departament d'Esports, Festes i, Joventut del mateix. Aquell any renovaren plantilla,   en la qual s'incorporava la Carolina Jimènez, la Jùlia Carrion, i Jon Mallol, dirigit per Alba Torner.

La foto es de la festa de final de temporada a l'estiu 2011, en la foto es troben tots els que han participat a la mosca al nas i/o els que hi anaven a participar. A l'esquerra de tot trobem a la Melisa Sànchez tot seguit en Mohamed el Amraani, Wassima Saodun, Jon Mallol, Jùlia Carrion, Carolina Jimènez, Alex Pèrez, Alba Torner, i l'actual Regidora d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Roses. La festa constava de un seguit d'entrevistes en directe, i actuacions de grups Rosincs.
Fes Click aquí per veure varies fotografies. (Fotografia de l'esquerra, filmació de l'ultim programa de la mosca al nas al parc aquatic: Aquabrava de Roses)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada